Lunch

Någon bangade lunchen men , mer till Neo och mig , :-)
Sedan skall vi ner på stan och kika lite och mysa i det fina varma vädret :)



Gårdagen

Wooho i dag så fick jag neo att sova till 07,30 , det är ett jäkla under , han brukar alltid vakna 06,00 på pricken och vara svinpigg, men inte i morse, hoppas det vänder, det hade vart guld värt verkligen.
Annars har väl veckan varit bra bra , aningen tröttis bara, igår så for vi och badade och plaskade på västra ersboda på deras nya gym o bad, riktigt bra må jag säga då det är nära :)

Var senare på kvällen tvungen att fara dit och prova gymmet, lr ja gruppträningen och det var bra , dock sjukt trött, så får se om vi gör ett nytt försök i kväll igen , bra mkt trevlgare och fräschare där än gymmet här bredvid .

Nu skall jag göra lite frukost till lilleman och senare så får vi lunch sällskap :)

bara jag

Det är så skönt att vara mamma catta på veckorna , men när man får gå ut en kväll och bara vara catharina , det är något som är så bra med det :-)



Bad day..






När kärleken tar slut?

Det gör mig ont i hjärtat att kärleken ibland tar slut och att människor som älskat varann högt en dag går isär.

Vad är det egentligen som händer i en relation när kärlek omvänds till sorg eller i värsta fall hat och vad ska vi göra åt det?

Idag ligger Sverige i topp både när det gäller jämdställdhet, bra ekonomi och skilsmässor, varför? När vi har det så bra vad är det då som gör att vi inte orkar vårda våra relationer fullt ut?

Debatten skiljer vi oss för lättvindligt togs upp i kvällsöppet häromdagen och jag tycker det är jätte svårt att uttala mig om olika fall.

Vissa kanske gifter sig för lättvindligt med personer de inte passar ihop med, andra kanske älskat varann och borde kämpat hårdare men i det stora hela så tror jag inte att vi skiljer oss för lättvindligt idag för det krävs mycket för att ta sig ur en relation.

Jag tror att i dagens samhälle så är det inte lätt att bedriva bra och sunda relationer, dels så har vi för stora valmöjligheter och vi är på ständigt jakt efter något bättre, förr var vi nöjd och de stora problemen var hur vi skulle få maten till bordet. Idag så har vi så mycket annat att tänka på och strävar efter mycket mer, det ska vara perfekta soffor, resor , karriär och tillräckligt med pengar för att försörja en hel familj och för att nå dit krävs oftast två heltidsarbetande föräldrar samtidigt som man ska ha tid för de kroniskt skitiga hemmet och sen är det barn som ska passas och den där relationen som började som en romantisk saga med vattenkrig och sova sked slutade upp i två småbarnsföräldrar indränkta i barnspyor, sovandes i varsin soffa. Samtidigt så har grannen det så himla bra, hon tränar, ser alltid bra ut och verkar ha tid att både bedriva karriär och fem ungar.

Utåt sett ser vi alla ut att leva de perfekta liven men alla har vi nog samma problem, hur ska vi få tiden att räcka till?

Jag tror alltså att vårt hårt pressade schema och kraven vi har på oss idag är orsaken till väldigt många skilsmässor och där måste samhället gå in och göra det enklare för barnfamiljer att få vardagen att fungera.

Idag krävs de två heltidsarbetande föräldrar för att få ihop sin ekonomiska situation och är det inte pengarna som styr så är det alla de krav man har på sig att göra karriär.

Men förutom att titta på våra fullspäckade scheman och den ekonomiska aspekten så tror jag att vi alla måste veta med oss att vårda en relation är tufft och det kommer komma kriser. Parterapi är kanske ett måste idag, för att finna tid att se varann.

Men så länge vi respekterar, pratar och inte tar varann för givet så kanske det finns hopp för kärleken!?


Rule Of A Lady












....





Hårnålar



True

Det spelar ingen roll hur fort du springer, om du springer i fel riktning!

Ny Dag

Yepp i dag blåser man kanske inte bort iaf, så frukost och på med kläderna och sedan mot stan och sedan hälsa på någon ;)

Mitt finska lilla lejon :-)



Min Älskade sötnos ;)



Playdate

Wooho kanonväder i dag med , nu sitter jag nyduschad och invntar sällkapet, plutt sover och karln skall jag slita upp så han kommer iväg till jobbet !!!

I dag skall vi ha en liten playdate och kanske lite pulka åkning vem vet ;)




Mina två sötnosar ;)


Helgen i helhet

Kom hem i fredags och bara för att svida om hemma om till klackar och nått snyggt i form av klänning och kavaj typ..
Åkte hem till Hilda och åt god middag och skrattade och hade riktigt jäkla skoj där innan vi delade upp och och for vidare ut på krogen , det är verkligen alltid lika kul att gå ut med den bruttan helt vild och galen haha :)

Iaf summa sumarum en helkul kväll ;)
Vet att det finns mkt bilder men folk är så seg på att skicka :)

I dag är det riktigt varmt och skönt ute förutom att det blåser nått kompöst så har bäddat ner lillkillen i vagnen och skall bege mig in till stan och äta lite lunch med Ronnie och kolla efter en vårjacka till Neo då han numera hatar overallen ch den är klumpig att gå i.

Så hoppas ni får en underbar dag i solen .




my Love ♥











PARTY AKUTEN . NU

Och Jo Glöm inte att kika in denna sidan ;)

WWW.PARTYAKUTEN:NU




Vardagligt

Har tyckt att allt är tråkigt på sistonde, så bestämde mig förra veckan för att åka ner till husum och familjen och spendera några dagar där, vilket var riktigt skönt,
kom hem förra fredagen och då var vi barnlediga hela helgen så vi hade ett stort galej, ja ni vet ju ni som var där och det var sjukt skoj så det gör vi snart om igen ;)

men men veckan började om och det vanliga trista kom tillbaka.,, så ja jag åkte ner till husum igen , där är man iaf inte ensammen och där är det fullt liv och skojjigt för neo ;)
så vi har vart i övik nu i 2 dar och i dag blev det lite shopping till plutt i form av nya jeans och skor och till mig själv lite nya undisar , ja vem behöver inte det lixom ;)

nu inväntar jag middag och sedan blir det bara soffhäng här tills karln förmodligen dyker upp , så helt klart en trevlig kväll .

I morgon åker jag dock hem till mitt kära och forhoppningsvis städade hem hehe
och på kvällen skall jag ut och fira min söta vän Hilda för hon har nämligen fyllt år så där blir det middag i form av grillning och lite vin ;)


Hoppas ni andra ha en bra helg framför er ;)





Bra natt !!!

Hade så tråkigt i går morse och bestämde mig för att ta tåget ner igårmorse till mammsen , sjukt snabbt och smidigt nuförtiden..

så nu är jag kvar här och antingen åker jag hem i dag lr i morgon.. får se..
Karln jobbar ju ändå så det gör ju inget att man är här...

Neo har ju sovit så jämorns kasst i typ 1m5 vecka men när man är borta så sover han plötsligt skitbra!?? så jag tackar jag , sova en hel natt behöver jag , för det tycker man ju att han borde göra vid detta laget.

Omväxling kanske är bra trots allt.. både för mig och lillskiten för sömn är nått vi behöver spec JAG ;)

<3



















      © Maria Risto