BB och sovdos

Uppdatering..

Ingen bebis i sikte än :/

Var in på förlossningen i söndags natt igen med hemska värkar som kom med knappt 5 minuters mellanrum , men hade inte öppnat mig nått mer alls dvs omogen..
Knepigt men men , fick läggas in och en rejäl sovdos på det så fick sova hela 3 timmar.. wow..
Ena barnmorskan säger att ja men självklart nu åker du inte hem nått mer utan nu skall ni få stanna tills detta är klart, skönt tyckte vi och tryggt, medans på morgonen så kommer de in och klipper av bandet på armen och säger då att vi får lov att åka hem och fortsätta att vänta..?
What..
måttligt irriterad och påverkad av morfinet osv, så väl hemma när all medecin släppt återkommer värkarna, men har plågat mig rent ut sagt igenom detta i natt och fått sovs små stackars stötar..
vaknade nu klockan 04.00 av värkar.. men har en läkartid på specialistmödravården i dag kl 10 så då jävlar ska dom få höra, för jag orkar seriöst itne gå såhär längre , vems kropp orkar egentligen och med den stackars sömn man får..




Postat av: Kinn

Men uscha va jobbigt :( Hoppas lillen vill komma ut snart! Kan dom inte bara sätta igång allt? gå å vänta när man mår sådär låter ju inte helt normalt? :/

2011-04-26 @ 09:41:18
URL: http://tyget.blogg.se/
Postat av: Jenny

Lider verkligen med dig. Sjukt att man ska behöva ha ont och bli så utmattad innan det äns är dags på riktigt. På dem bara! Jag fick också gå med rejäla värkar i 6 dagar och det var fruktansvärt. En natt badade jag 15 gånger för att jag inte kunde sova av smärtan. Hoppas han tittar ut väldigt snart! :)

2011-04-26 @ 10:50:36
URL: http://jennysofi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



















      © Maria Risto