20110613


De senate dagarna har verkligen vart ap jobbiga då värmeböljan höll i sin rejält, vi hade varmere inne i lägenheten än vad det var ute, och ute i solen var det närmare 40 grader varmt.. huvva
tyckte så synd om lillen då han var som ett svett monster och bara var jätte lessen , satt med kalla handdukar, han fick bada mest hela tiden o ligga i blöja, ute i bilen fick han oxå sova lite då det är skönt med ac..

Iaf, så i dag har jag en mamma sjuk kille som bara vill ligga i famnen hela tiden, super mysigt verkligen , förutom att det är lite drygt när man är själv på dagarna och gärna vill duscha, äta och gå på toa , men det är svårt att lägga ifrån sig honom och han bara blir så himla ledsen och lill läppen bara darrar o tårarna rinner :/
Plutten min då ♥

Och i morron skall vi på BVC och göra läkarundersökning och mäta o väga.. men vi vägde honom igår och då fick vi upp att han väger hela 6 kilo redan :) Stora killen växer fort :)



Postat av: Pernilla

Ja, visst var det riktigt jobbigt med värmen! Lillan fick sig en värme chock som höll på från 3 tills hon somnade för natten, skrik o grin i massor.



Åh, stor killen =) det är sjukt vad det går snabbt, dom växer så otroligt fort! det gäller o ta vara på lilla bäbis tiden för så fort man vet av det är dom 1 år haha!

2011-06-13 @ 19:19:05
URL: http://thisispernilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



















      © Maria Risto