Leos

Tänkte jag skulle visa lite bilder ifrån i lördags då vi var på leos lekland och busade , så himla skoj , fast är nog roligare då han kan springa själv på egna ben , annars fanns det inte så mkt för små bebisar där att göra..

och appropå annat varför åker man på tex öppna förskolan om man vet med sig att ens barn är sjuk eller hostar/är snorig osv , ja uppenbart förkyld.. WHY.. man smittar ner alla andra ungar där och det blir inge trevligt.. seriöst isf stannar man hemma tills att man vet att barnet är friskt.
Varena gång vi vart där så har neo blivit sjuk och det är bara så jobbigt, och ja visst vad vare bvc tanten sa att de skall få 2 förkylningar/sjukdomar i månaden under sitt första levnadsår.. hmm ajja,,

jobbigt är det iaf.. men men till nått roligare bilder ;)











Postat av: ElinsPhoto

Nej vilken otur Neo haft med öf :( Vi har varit på öf's babycafe nästan varje vecka sedan slutet av aug och detta är första gången blivit sjuk.

Han ser ut att haft det härligt på Leos!

2012-01-24 @ 17:06:29
URL: http://elinsphoto.blogg.se/
Postat av: Lina

vilka underbara bilder!



Ja jag har hört att det många som blivit sjuka på ÖF nu senaste veckan vi har ju typ bara varit där 1 gång eller om det blev 2 men mina har klarat sig, och dom har inte varit sjuka innan heller men annars hostar och snorar dom i tid och otid men då far man som sagt varken på dagis eller ÖF, då är man hemma och koncentrerar sig på att bli frisk så man orkar leka och busa ordentligt och så man självklart inte smittar andra.



Hoppas allt är bra med er! Kramar

2012-01-24 @ 20:44:40
URL: http://www.linaslycka.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



















      © Maria Risto